Groothandel

Aanvankelijk gestart met levering van uitsluitend mosselen, ligt de vraag van de klanten om meer visproducten te leveren, mee aan de basis voor het ontstaan van Arijs Seafood Supplier als visgroothandelsbedrijf. Door het constant zoeken naar verbetering in kwaliteit van dienstverlening en in prijs/kwaliteitsverhouding van de aangeboden producten breidde het gamma over de jaren heen uit tot een volledig pallet aan vis, schelp- en schaaldieren.

Visatelier (fileerruimte), laad- en losruimtes, opslagfrigo’s en -diepvriezers beantwoorden aan de hoogste hygiënevoorschriften (FAVV) en de goederenstromen zijn conform de HACCP-regels uitgetekend.

Naast een dagelijkse rechtstreekse aanvoer van verse vis uit gans Europa, onderscheidt Arijs zich in haar aankoopactiviteiten vooral door rechtstreeks per zeecontainer diepvriesgoederen van allerhoogste kwaliteit aan te kopen in Vietnam (tijgergarnalen, scampi en allerhande vissoorten).

Vóór middernacht besteld is volgende morgen geleverd: Uitsluitend als professionele klant heeft u de mogelijkheid om ons de klok rond uw wensen kenbaar te maken. Verse vis kan ’s nachts voor u naar wens gefileerd, panklaar gemaakt of geportioneerd worden (al dan niet vacuüm verpakt). Uit de homarium koelruimte worden vervolgens desgevallend uw kreeften verpakt en uw bestelling aan mosselen en schelpjes klaargezet. Samen met de eventuele zuurwaren, voorverpakte gekoelde en diepvries producten wordt uw bestelling in alle vroegte vervolgens aan één van onze chauffeurs toevertrouwd. Een vloot van meer dan 10 wagens met split cooling units bieden u en ons de garantie dat alle horecabestellingen dagelijks afgeleverd kunnen worden.

Afhalingen: Het nieuwe Afhaalcenter Seafood biedt u de mogelijkheid om uw bestellingen zelf af te halen en zodoende te genieten van een extra afhaalkorting. Toegewijde assistentie van het personeel en een extra kassa aan het afhaalmagazijn van het gebouw staan bovendien garant voor een minimale stop-go tijd, zelfs op drukke winkeldagen. Bovendien kan u in ons Cash & Carry winkelconcept ook steeds terecht om inspiratie op te doen voor de samenstelling van uw nieuwe creaties.

 

Arijs Seafood Supplier

Moerbroek 18

2270 Herenthout

Tel.: 014/23.01.86.

Fax: 014/23.01.87.

info@arijsnv.be

Bestellen

  • Voor leveringen contacteert u steeds Arijs Seafood Supplier:
    Tel: 014/23.01.86 – Fax: 014/23.01.87 – E-mail: info@arijsnv.be 
  • Opgelet: er zullen geen leveringen of afhalingen kunnen gebeuren op paaszondag, pinksterzondag, 25 december en 1 januari wegens volledige sluiting van het bedrijf.
  • Arijs heeft sinds kort ook een e-bestelplatform voor professionelen gelanceerd (http://shop.arijs.be/login/). Indien u interesse heeft om via deze weg uw bestellingen te plaatsen, en hierdoor in aanmerking te komen voor een extra e-bestellingkorting, dient u best even contact op te nemen met het bureel zodat we voor u een login en paswoord kunnen genereren.